Ta vare på alle gode stunder og ta deg tid til å nyte godbitene i liv…

Jeg har vært i en utrolig fin begravelse idag. En begravelse er for meg veldig trist, samtidig så gir det meg tid til ettertanke og skaper et bildeshow i hodet mitt. Et bildeshow fylt av minner, både gode minner og vanskelige minner.

Slike vendepunkt i livet får meg til å stoppe opp, jeg gir meg selv tid. Tid til å verdigsette livet, tid til å sørge over den jeg har mistet, hva vi har hatt sammen og hva livet blir uten.  Jeg tenker alltid ved slike hendelser at jeg må bli flinkere til til å ta bedre vare på alle gode stunder, sette pris på de, «suge» på godbitene og nyte. Jeg mener selv jeg har blitt bedre med årene, men det er ikke optimalt, fordi jeg fortsatt stopper opp og tenker at jeg ikke har gjort det nok.

Hvorfor er det slik at jeg ikke tar meg tid til å nyte godbitene i livet? Når jeg snakker om dette er det vanskeligst for meg å nyte de hverdagslige godbitene. De som krever oppmerksomheten min for at jeg skal oppfatte de i den stressede hverdagen jeg lever og som faktisk betyr mest for meg. For det er hverdagsgledene som gir meg energi og livsglede til å fortsette. Det skaper mestringsfølelse, latter og gode følelser som igjen skaper endorfiner som gjør meg glad. Hvorfor skal det være så vanskelig å ta meg tid til å nyte, når jeg vet at dette er positivt ladet. Og de gangene jeg tar meg tid til å nyte, kan jeg bli utrolig mye flinkere til å takke og verdigsette de som var med å skapte hverdagsglede. Rett å slett bli flinkere til å ta vare på meg selv og de menneskene som er med på å skape livet mitt, med hverdagsgleder!!!

 

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *