Viktig å lade batteriene!!

image

For meg er det viktig i den travle hverdagen å lade batteriene,  rett å slett slappe av. Jeg slapper veldig ofte av ved å være i naturen. Naturen gir meg masse energi og verdier.  Gjerne sammen med andre mennesker som gir meg energi, glede og minner! Og jeg henter igjen fra sist innlegg at det er veldig viktig å suge på disse gode stundene, la tiden stoppe opp og nyte.

image

I dag her jeg nytet vinterkulden. I minus 18grader, snø, sol, vindstille, is på femsjøen (fristedet mitt), mange herlige mennesker rundt meg og ikke minst mine  2 firbeinte vidunder:) Mens jeg sitter å skriver, kjenner jeg at kinnene brenner, veden smelle i ovenen, hundene ligger og hviler, ja rett å slett gode resultat etter å være ute.

image

Jeg tror at alle trenger å koble av innimellom og lade batteriene. Hvordan lader du deg i den travle verden vi lever? Er lading for deg å ligge på sofaen, se på tv/film, spille spill, være i naturen, trene, ulike hobbyer. lete på finn, lese facebook eller blogger, ect. Uansett hva man gjør er det viktig å finne det som virkelig lader batteriene dine. Her må man noen ganger prøve å feile og det kan forandre seg i løpet av livet og omstendighetene rundt en.

Dagens motto: Skap energi!!

image

 

Blogglisten hits

3 tanker om “Viktig å lade batteriene!!”

 1. Hei
  For å kunne lad batteriet, må jeg bli klar over at jeg har et batteri,hvor det er å hvordan det fungerer. Vi er merkelige skapninger! Det er først når det blir noe galt med oss at vi starter å tenke (tvinges til) på at vi har en kråpp som trenger lading å service innimellom.
  Det var først når det ble noe feil med tilførselen til hjertet at jeg ble klar over at jeg hadde et, som da hadde rusla å gått i over 60 år.
  En bevistgjøring om at det er en klar sammenheng mellom den fysiske og den psykiske helsen vår,er et meget viktig tema å kommunisere ut. Deilig å se at du har lyst å tid til å dele sånne tanker med oss.

  1. Utrolig godt beskrevet Svend. Jeg trur de fleste gjør som deg, tar kroppen som en selvfølge frem til det faktisk er noe «galt» med den.

 2. Merkelig i grunn…at jeg vet så godt hva som lader opp mine batterier (lært med god hjelp av deg)? Og likevel er det så lett å skyve de tingene nedover på de daglige gjørelistene. Kanskje på tide med en ny endring av noen vaner!
  Fin blogg!! Nydelige bilder og gode refleksjoner, tips og råd. Jeg er herved en følger!???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *