Det eneste jeg kan være sikre på er at jeg er den eneste og beste på å faktisk være MEG!!

IMG_2964Innlegget om egene ressurser, fikk tankene til å spinne…..! Ut på en ny tur ut for å lade batteriene med mine to fantastiske venner på 4 bein, i herlig norsk vinterluft.

Hvordan skal man få strekt seg mot nye forandringer, bygge på egene ressurser og føle seg mer komplett.

Er det slik at man kan strekke seg utenfor den «normaliserte»                                                                                        boksen vi skal forholde oss i?

I og med at det er is på vannet og at dette gir meg den herlige muligheten til å faktisk gå på vannet, velger jeg å gå til det stedet der det naturen har strekt seg mot lyset. Det er to bjørketrær som står blandt mange andre trær. For å få lys til å vokse seg store, har de grodd i en bøy for så deretter å strekke seg mot lyset. De ser ikke ut som de fleste andre bjørke trær, normalen er liksom ikke der. Bjørkene som er et pent og rettreist tre, som ofte pryder seg om våren og synboliserer mai dagen i Norge. Disse to bjørkene er ikke innenfor normalen, men de har  vokst seg store og solide til å være bjørke trær. De strekker seg mot lyset og stråler der de står, utenfor «normalen». 

Bildet under er tatt fra isen og ut mot vannet.

IMG_2975

Bildet under er tatt fra skogens side, der det er mørkere, fordi den skogen er gammel og full av store, gamle trær.

IMG_2980

Naturen er utrolig!!  Det er vi mennesker også om vi ønsker å lytte til kroppen våre, slik naturen lytter til hva de trenger for å overleve og bli sterkere. I dagens samfunn opplever jeg av at det mye blir styrt av materalismen. Hva gir den oss av gleder og verdier som er av betydning i livet? Hvordan kan materalismen gi deg et sundt og godt liv, fylt med mange gode opplevelser og minner om man ikke nyter å være seg selv?

Tilbake til naturen og hvordan de sterkeste overlever. Jo et hvert levende organisme har behov for å rette seg etter omgivelsene for å overleve og ha det optimalt. Så hvorfor har vi fleste mennesker glemt hvordan vi retter oss etter omgivelsene, for å et optimalt liv for oss selv. Ikke opptimalt sett uten fra for alle andre, men optimalt med oss selv. Det å våkne opp hver morgen og legge seg hver kveld med en god følelse av å bare være en selv. For det er vel faktisk det eneste vi kan være sikker på at vi er den eneste og beste på å være faktisk meg selv!Hvordan kan dette gjøres på best måte har jeg ingen andre svar på enn at det er opptil enhver.

Dagens motto: Lytt til kroppen, strekk deg mot lyset og gå på utsiden av «normalen» om det er bedre der!!

 

Blogglisten hits

4 tanker om “Det eneste jeg kan være sikre på er at jeg er den eneste og beste på å faktisk være MEG!!”

  1. Fikk noen tanker: Jeg vi er som bjerketre,de natur kreftene som bor I oss er som treets kraft som strekker seg mot lyset , ikke alttid bare rett opp men oppover.
    Jeg må (bare) klare å se den unike personen som livet har formet meg til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *