Norsk fjelluft, sol og energi!!

På fjellet uten dekning!!!

I helgen har jeg vært på fjellet med familien. Og jaa pc’n var med på tur, men ikke dekningen på nettet!! Så der jeg tenke at jeg skulle sette meg ned å beskrive for dere hvordan det var å puste for meg, ble det pusting for meg selv og mine!!

IMG_2247

Stooooor koset meg med alle rundt meg. Følt på tomheten og sårbarheten over at at vi er en mindre. Ja, rett og slett kjent litt på hva livet innebærer på godt og vondt!!! Har opplevd kvalitetstid sammen som en ikke får kjøpt for penger. Kjent på minner fra fortiden som jeg skal ha med meg videre!! Og ikke minst Nøti det nydelig været.  Det at solen skinner gir meg masse energi! Det er en energi kilde som er ubeskrivelig for meg!

IMG_2246

Gleder meg til den lysere tiden vi har i møte, og nå har jeg nett en uke, så da skal du høre fra meg!!

Motto: Lad batteriene og pust!

 

Blogglisten hits

En tanke om “Norsk fjelluft, sol og energi!!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *