Ny dag og nye muligheter!!

Våkner opp til en ny fantastisk dag i norsk natur og nye muligheter!!!image

Kjenner på takknemligheten for at jeg har snill og omtenksom familie som lar oss bruke hytta i vinterferien! At jeg har en familie av mennesker og dyr som jeg kan gi og få kjærlighet av! Venner som er med meg i mitt nærvær, i mine tanker og i mitt hjerte!!! Takknemlig for at vi har økonomi til å reise på ferie! Takknemlig fordi jeg for lov til å være meg selv i mine omgivelser!!!

Dagens motto: takknemlighet!!!!

Blogglisten hits

6 tanker om “Ny dag og nye muligheter!!”

 1. Deilig å lese om takknemlighet til livet.
  Det er nok en del forutsetninger som må Være til stede for at vi skall klare å bli med på din takknemlighets reise. Jeg er ivertfal ikke sjalu! Nei fri å bevare meg.
  Hvordan skal jeg så med mine forutsetninger kunne Være takknemlig for livet.
  Får tenke etter. Det må da finnes noe også i mitt liv.

  1. Ja, tenk etter Svend! Jeg er helt sikker på at det er masse du også kan være takknemlig for! Det er bare det at vi ofte må lete litt etter det, fordi vi som mennesker ofte slipper inn det negative og lar det få størst plass!!! Listen min kunne vært mye lengre på det negative om jeg ønsket å fokusere på det!! Tenker at det er trening å få frem det positive og kjenne på takknemligheten over det!!!

   1. Er det en idé å henge opp gule lapper,for å trene å minne seg på det bra?
    Er det for egoistisk og gjøre avtale med noen som jeg stoler på, til å minne meg om det som er bra?

 2. Dette høres ut som du har gjort tidligere! Det er en kjempe godt ide og bruke gule lapper! Heng de gjerne på steder hvor du ofte går i løpet av dagen! Til eksempel på badromsspeilet eller på kjøleskapet, om du ønsker det mer privat er nattbordet også et bra sted! Du må finne ut hva som fungerer for deg! Erfaring sier at det lønner seg å fokusere på en ting du er god på, skriv det på lappen, les lappen høyt for deg selv hver gang du ser den! Dette vil forsterke det positive hos deg. Når du tror på det du leser høyt for deg selv, legg gjerne til en positiv ting til!
  Stå på!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *