Silikonpupper og botoxlepper hadde vært fantastisk!!!!

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte! Sitter og leser VG’s artikkel: Blandt disse ti toppbloggerne har åtte fikset på utseendet av Maiken Svendsen.

Og i det jeg leser artikkelen tenker jeg på alle de jeg kjenner og møtt i løpet av livet mitt. Ja, så å si alle ønsker et eller annet med sitt utseende, jeg også kunne tenke meg en eller flere forandringer. Det handler for min del ikke om hvordan jeg ser ut i speilet, men når jeg ser meg i speilet har jeg som mål å se en fornøyd jente som smiler og har det bra med meg selv.

Jeg skal innrømme at et par fine silikonpupper som strutter, velformet kropp som smetter inn i alle typer klær, sprettrumpe som vekker oppsikt, botox i leppene som jeg kan posere med åpen munn.  Det hadde vært supert å hatt alt dette for en dag eller en uke. Alle kunne lest om meg, gutta kunne glodd på meg, jeg kunne følt meg toppers og selvtilitten min hadde gått rett til himmels. Jeg kunne vist meg frem ute blandt alle, slik at andre hadde blitt misunnelige og måtte jobbe for å bli enda bedre. MEN, jeg måtte gått med solbriller på. Fordi når jeg kom inn i et speil og ser på meg selv, ser meg selv i øynene, ville det fortsatt «bare» vært meg. 

IMG_3102

Hvor fantastisk er ikke et menneske som skinner i øynene sine. Et menneske som stråler av gleder av å «bare» være seg selv. De menneskene som jeg er virkelig glad i og bare blir mer og mer glad i er mennesker som viser hvem de er på gode dager og vanskeligere dager. Mennesker som lever, og ja livet går opp og ned. Det er tøft å leve og jeg har komplekser, noen dager er det vanskeligere å være meg, andre dager er det mye bedre. Så da stiller jeg meg undrende til hvordan denne verden utvikler seg. For jeg tenker at jeg må jobbe med det som er inni meg og mine leveregler, for at jeg skal få det bedre. Jeg skjønner at det vil funke å operere seg her og der for en kort periode, men så vil det komme til kort. For jeg tør å påstå at de fleste kompleksene ligger inni oss, og det på utsiden er bare skjold. Skjold for å beskytte oss for dem vi virkelig er.

Det kommer frem i artikkelen at undersøkelse om blogglesere, viser at de fleste leser blogger fordi de synes det er gøy. 

Og igjen blir jeg tankefull, er det gøy å lese om hvordan disse bloggerne konkurrerer i operasjoner!!? Hva synes du? Hvorfor bruker du din tid på å lese blogger?

En av bloggerne uttaler at hun mener at før man er 24 år klarer man ikke se det store bildet. Man skjønner ikke at det er unødvendig å skjære sin egen kropp eller operere noe som kke er sykt. 

Da tenker jeg YES, her er det ei som har kjent litt på livet. Vet du hvorfor du ikke klarer det før man er ca 24 år. Hva skjer med oss mennesker rundt denne alderen, er du ikke nysgjerrig på dette? Jo, nå skal jeg informere deg litt. Ved 24 års alderen er frontallappen din utviklet. Den sitter foran i hjernen din og er fortolkningssenteret til alle dine tanker og følelser. Det er først ved denne alderen den klarer å speile tilbake på dine handlinger og reflektere over dine tidligere og nåværende avgjørelser. Den utvikler seg fra du blir født til ca 24 år, og den kan også få sine påkjenninger ved hva man opplever.

Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg håper at når jeg ser deg neste gang så skinner det av øynene dine og jeg ser at du lever av å «bare» være deg!!!

 

Blogglisten hits

4 tanker om “Silikonpupper og botoxlepper hadde vært fantastisk!!!!”

  1. I do trust all of the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are very short for beginners. May just you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post. aeffbcdbbdce

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *