Spor i kroppen!

God søndag!!

Ja etter en helg med refleksjoner over kjærlighet kjenner jeg at det kan bli litt overload for min del! Og da mener jeg positiv overload, man blir sliten av det også gett? For ved å skrive om dette starter refleksjonene nok en gang over hva jeg gjør og ikke gjør i forhold til alle rundt meg! Det blir liksom litt slik som jeg mister noen nære, må passe på at jeg viser de rundt meg at jeg er glad i dem! Og på en riktig måte!!

I bilen idag ringte telefonen til mannen min! Han tittet på den og tok den ikke fordi han nr 1 kjørte bil og nr 2 ikke kjente telefonnummeret!

Han ba meg sjekke det ut! Og det var selfølgelig en kvinne som han ikke kjente, sa han! Jaja sikkert tenkte jeg! Og en gammel overlevelsesmekanisme slo til, grunnet gammel erfaring fra før jeg traff han! Mange tanker ramlet ned neste minuttene?Heldigvis har vi lært at det å snakke sammen  er tingen! Han ler av meg når jeg forteller hva den telefonsamtalen satt igang, og jeg blir flau! Jeg får tid til å kjenne på at det autonome nervesystemet er igangsatt: klam i hendene og biter tennene sammen!

Kjenner på hvordan fortiden kan legge sine spor!!

Utrolig glad for vi kan snakke om alt og han kan være med å normalisere dette for meg!! Slik at denne overlevelsesmekanismen sakte men sikkert blir borte!!

Dagens motto: snakk sammen om alt! 

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *