Følelser og et farvel!

Livet er som en Berg og dalbane! Du kan velge om du tør og være med i alle nedover og oppover bakker med svinger og tvister eller om du anspenner deg i frykt over hva som er i vente! Uansett hva en du gjør er de like hendelsene fylt med følelser og de tror jeg det er utrolig viktig å lytte til og tørre å vise, selv om de tar overhånd og gjør deg sliten og kan sette deg litt ut til tider.

Som skrevet tidligere er jeg i et jobbytte! Jeg har nå på fredag avsluttet min fantastiske jobb igjennom  3,5år. Det var en farvel med mange følelser, og jeg har brukt noen dager på å summen meg inn i feriemodus før jeg valgte å skrive litt om dette fordi jeg ville kjenne på alle disse følelsene for meg selv! Det å bli utrolig lei seg så tårene triller ved en avskjed betydde for meg denne gang at jeg har hatt en fantastisk tid på dette stedet. Kollegaer som smiler om morgenen, full av empati og sier ifra om det er noe, de savner jeg allerede!images-4

Jeg har jo heller aldri jobbet med en sjef over meg på denne måten og jeg har hørt om mange konflikter og sjefer som det er vanskelig å jobbe under. Jeg trodde aldri jeg skulle oppleve at jeg kommer til å savne å ha en sjef over meg! Han har vært en balanseskapende og støttende sjef full av empati og evnen til å utvikle alt rundt seg videre! Jeg er utrolig stolt over å fått jobbe under hans vinger! De menneskene jeg har fått lov til å bistå og hjelpe har også gitt meg veldig mye og jeg ønsker alle masse lykke til videre!!!

images-5

Måtte legge til denne for er det en ting de husker er det at jeg elsker sjokolade?

Nå har jeg tatt sommerferie før ny jobb er i vente? det er med spenning, glede og noe usikkerhetsfølelse!

Jeg har nå hatt to fantastiske dager rett på utsiden av København! På et gammelt landsted med dyr og mennesker rundt meg slik at jeg faller til ro!

20160626_230819

Fått summet meg, bearbeidet følelsene og landet litt med føttene på bakken igjen! Kjent på hva roen, kjærlighet og ferie har å tilby. Og det trengte jeg virkelig fordi følelsene skapte litt ubalanse!

20160626_230724

Sett deg gjerne ned noen minutter og tenk etter og kjenn hvilke følelser som har vært i sving hos deg siste uken! Har du tatt hensyn til dem? Har du turt å vise dem for deg selv og andre!??

Dagens motto: våg å kjenn og bli kjent med dine følelser! 

 

Blogglisten hits

En tanke om “Følelser og et farvel!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *