Nederland og telt!

Da har ferieturen tatt nye veier til Nederland! Som planlagte hos en venn i telt! Venninna min sa: dere er kule som ligger i telt! Det var ikke barna like enig i når vi startet på planlegge? men da ble jeg plutselig veldig sikker på at de trengte en telttur!!20160629_085052

Ja så nå ligger jeg inni lavvoen her og hører regnet duske på duken! Det er en fantastisk lyd som vekker mange minner og følelser! Lyden gir meg ro og litt bekymring! Spesielt da jeg først lurer på om alt er tett slik at jeg holder meg tørr! For den dryppe lyden er ikke noe særlig når den treffer soveposen!! Fuglene kvitrer på utsiden og man hører alle små lyder man ikke tar seg tid til å høre hver dag!!

20160629_141604

Naturen og oppbyggingen er helt nydelig! Så dagen idag har gått med på å sykle tandem! Det var skikkelig gøy for liten og stor! FB_IMG_1467213712055

Og de var selvfølgelig Orange her i Nederland? Må innrømme at jeg kjenner rompa mi godt her jeg ligger, etter flere mil på denne breiseta syklene og altfor lenge siden jeg har syklet distanse!

Så langt kjenner jeg på gleden over mine egne minner! Håper dette bærer frukter videre!! Kjenner på det å tørre å ligge i telt på ferie med alle slags press samfunnet setter rundt ferie, føler at det er riktig for meg her og nå!!

Hva er egentlig ferie for deg og dine? Hva ønsker du å oppnå med ferie? De fleste har 5 uker ferie og ellers jobber over halve dagen av våken tilstand! Så jeg oppfordrer deg til å tenke over hva ferie har av betydning!

Og om du ikke jobber av ulike grunner! Trenger mest sannsynlig  du ferie fra hverdagen? Og i så fall hva trenger du? 

Dagens motto: i dag er en perfekt dag til å ikke gjøre noe!! 

786ec9a7812225cc970ef060082092d0

 

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *