Den ukjøpelige krukken!

I dag har egentlig været vært slik livet kan være til tider! Solen skinnet og en kjenner den varmer kroppen☉ Jeg tror faktisk ikke jeg rakk noe mer enn å tenke tanken at dette skal jeg nyte før himmelen rett og slett åpnet seg! Og der stod jeg og nøt følelsen av det å bli kliss klass! Jeg kunne valgt å spurte inn under tak for å ikke bli bløt! Men det var rett og slett en god følelse å bare stå der uten å stresse avgårde noe sted! Og når jeg begynte å bli litt mer enn våt så gjorde det ikke så mye, mens de første dråpene fikk tankene til å strømme rundt! Ja, en liten krise med det samme, men det løste seg jo og ble faktisk til noe bra!

Jeg føler været idag beskriver godt hvordan en dag kan være når ting skjer brått og uventet! Det handler da om å ta de riktige avgjørelsene for deg der og da! I slike hendelser blir vi mennesker ofte handlingdlammet og destruktive eller stikk motsatt! Vi alle har ulike måter å reagere på! Det viktigste tror jeg at vi klarer å se fremover når vi reagerer og ikke blir stående å stampe! Hvordan reagerer du?

Etter denne oppvekkeren og kalde dusjen kjente jeg behov for noe positivt! Noe som varmet meg! Da tok jeg frem denne krukken på bilder under!

Krukke med noe fantastisk!
Krukke med noe fantastisk!

Den krukken som jeg ikke kan kjøpe for penger og er av stor verdi for meg! For en stund tilbake oppfordret jeg deg til å skrive positive lapper og beholde dem! Denne teknikken bruker  jeg også i behandlingen! En av de tidligere kollegaene som jeg savner hadde samlet lapper fra kollegaer og pasienter hvor de har skrevet ulike herlige ting til meg og samlet det på denne krukken! Det er en fantastisk verdifulle gaven jeg aldri har mulighet til å kjøpe – og det gjør den bare enda mer verdifull!

Jeg oppfordrer deg igjen til å skrive positive ting / handlinger på lapper og saml de gjerne på denne måten! For det er bare fantastisk å ta den frem når du trenger det!

Dagens motto: penger treffer sjeldent hjerte!

Blogglisten hits

2 tanker om “Den ukjøpelige krukken!”

  1. Wow, this article is fastidious, my younger sister is analyzing these kinds of things, thus I am going to convey her. deefgeckcegd

  2. I just want to tell you that I’m new to weblog and definitely enjoyed your page. Most likely I’m planning to bookmark your site . You surely come with fantastic article content. Bless you for revealing your website page.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *