Julen ringer inn og jeg tenner et lys?

Jeg ønsker dere alle en riktig god Jul. Må det bli en fin tid, ta vare på hverandre og kvalitetstiden vi har mulighet til å skape.

For mange av oss er dette en fin tid. Kvalitetstid med familie og venner. God mat, kaker, pakker og alt som følger med denne høytiden. Jeg setter utrolig stor pris på det jeg har, jeg er utrolig heldig. Samtidig kjenner jeg at det rifter i meg og jeg velger å tenne et lys.

20161223_211023

Jeg tenner dette lyset for alle de som juletiden er en veldig vanskelig tid for. Julehøytiden gjør oss mer sårbare og det er viktig å se litt rundt seg selv.

Tenner et lys for de som føler på ensomheten i høytiden, ta vare på de rundt deg så godt du kan!                                                                                     For de som har mister noen og savnet er stor! For de som har en vanskelig familiesituasjon og familiebånd rundt seg.                                         For de sårbare barna som gruer seg til jul av ulike grunner, for julen er en barnhøytis.       De som ikke føler at de strekker til økonomisk, skjønner dette er forferdelig følelse i det samfunnet vi lever, men husk det at det viktigste får man ikke kjøpt for penger. For de fantastiske menneskene som jobber i julen, for at andre skal ha det bra.

Dagens motto: livet er ikke så lett, men det finnes alltid noe positivt om du leter.

God JUL! 

Blogglisten hits

2 tanker om “Julen ringer inn og jeg tenner et lys?”

  1. God jul til deg og dine Wera ? Du er ei utrolig raus og hjertegod person jeg er glad jeg kjenner? Og jeg er enig i hvert eneste ord du skriver?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *