Riktig godt nytt ÅR!!!

Hei og hopp, velkommen 2017!

Ønsker alle dere et riktig godt nytt ÅR.

Hilde ønsker godt Nytt ÅR
Hilde ønsker godt Nytt ÅR

Håper året 2017 vil bli fylt med minner og opplevelser som gir deg positive og gode stunder. Selv om det i perioder ikke er like stas og ting kan være veldig vanskelig, husk at det er DU som har størst innflytelse på å gjøre disse periodene litt bedre enn de er.

La oss jobbe igjennom et nytt år, nye muligheter, ny motivasjon og det beste av alt: – Det er opp til DEG hvor BRA DU ønsker å ha det!

Det høres jo egentlig ganske lett ut at det er opp til enhver, men det krever konstant jobbing og jeg lover at om man tar den lange veien med denne jobben så blir det bedre!

Her har vi fått familieforøkelse 1 nyttårsdag. Etter 17 timer på baderomsgulvet kom det 5 fantastiske valper.

Nervene mine begynte å komme på lille nyttårsaften for da var den lille frøkna vår så stor at jeg tenkte at dette kan neppe gå bra. Ringte dyrlegen og sjekket hvem som hadde vakt for helgen. Bekymringen økte og mannen min sa at dette var større påkjenning for meg enn for hunden. Akk ja, kanskje dagene før…

Jeg er så heldig at jeg har mennesker rundt meg som er utrolig rause og snille. Jeg kunne ringe når som helst på døgne til kona til en kamerat som jeg har hatt helt siden barndommen, ei fantastisk dame som virkelig kan dette. Hver gang jeg lurte på noe så ringte jeg og fikk svar, tak og lov for slike mennesker. Kunne feire nyttåraften med gode venner og vite at dette skulle nok gå bra til slutt. 1 nyttårsdag kom hun og familien hjem til oss og hjalp oss igjennom hele prossessen. Jeg er så takknemlig?

Stolt Tara med 5 valper?
Stolt Tara med 5 valper?

Dagens motto: Ta vare på hverandre, og ikke minst ta vare på deg selv!!

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *