Leeenge siden sist – jeg har valgt å puste!!

Lenge siden sist ja! Håper alt er bra med deg og dine!!

Fikk virkelig kjenne på at jeg ikke har prioritert denne bloggen på mange måneder etter nå å slettet over 800 spam kommentarer. Utrolig hva denne verdens mennesker bruker tid på å få publisert rundt i verden.

Jeg har valgt en periode å prioritere bort bloggen, da jeg ikke har følt at jeg har så mye å gi, samt at det har vært viktig for meg å puste uten å ha noe press på meg at jeg burde ha levert noe her på denne siden. Siste uken har ting forandret seg litt i hverdagen og jeg har kjent på at tiden er der. Nå har jeg kommet i den sitvasjonen at det er viktig for meg å sette hodet igang med noe!!

Hva er tiden for deg? Lar du tiden bestemme over deg eller tar du kontroll over den? Hva betyr den tiden vi har til rådighet? Får du dårlig samvittighet om du ikke rekker alt?? Hva er alt? Fordi jeg er sikker på at vi kan finne på nye ting man «må» rekke og setter ofte et unødvendig press på oss selv til tider! Klarer du å prioritere det som er viktig for deg?

Siste månedene har formen min vært lite energirik, spesielt i forhold til den jeg er i hverdagen. Mannen min har sagt det slik at det er godt å få meg litt tilbake igjen fra å ikke fungere i det hele tatt, til å fungere litt. For det er jo slik i et tospann at når den ene ikke fungerer så godt så må den andre trå til mye mer!!  Det har vært rart å kjenne på hvor lite effektiv man blir når energi nivået blir lavere. Hva man egentlig rakk da man var på jobb, måtte rekke innom det og det før en laget middag osv…. Hva det gjør med tankene og følelsene når slik forandringer skjer. Den deaktiviseringen er veldig oppsiktsvekkende for meg! Det er ikke dermed sakt at masse energi eller deaktivisering er riktig for meg eller andre, men jeg tror det viktigste er at vi har mulighet til å spille på de ulike nivåene i løpet av livet. Og jeg skal være helt ærlig, jeg er veldig spent på hvordan det skal gå når jeg skal aktivisere meg selv igjen, for tror det er mye vanskeligere å aktivisere enn å deaktivisere. Forskning viser i alle fall at det er vanskeligere! Jeg tenker at alt i alt så sitter det mye i de tankene vi velger å jobbe med for å oppnå det vi ønsker!!

Har jo tross alt brukt over en dag for å få ned disse ordene!!

Dagens motto: Ikke la tiden ta kontroll over deg, du er like bra som menneske uansett!!!

 

Blogglisten hits

En tanke om “Leeenge siden sist – jeg har valgt å puste!!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *