Livet idag?

Livet er kun det vi vet idag ? Jo eldre jeg blir, selv om jeg fortsatt føler meg veldig ung så kjenner jeg på hvor viktig det er å leve og sette pris på hver dag? Slik jeg ser det er det ikke noe fasitsvar på hvordan hver enkelt skal leve sitt liv, men finne det som fungerer for deg selv slik at man kan legge seg hver kveld og kjenne at denne dagen var meningsfull for meg ? Ja, hva er meningsfylt da???!

 

Jeg tror meningen er at man skal finne en balanse på alt i livet og ikke minst godta alle andres valg for dem de er ? Ta vare på meningen med livet uten å analysere alt til hver eneste minste detalje for analysen vil til slutt skape problemer, men analysere er bra ?Dagen motto: balanse i livet, husk det er ferskvare  ?

Blogglisten hits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *